06-51770962
0320-260286

Wethouder Faceldey kookt voor Brasserie De Houtrib tijdens Italiaanse avond!

14 April, 2016 14:36

Brasserie de Houtrib organiseerde op donderdag 22 november 2012 in haar gezellige onderkomen aan de Houtribhaven een Italiaanse avond met een traditioneel buffet. Chef kok en mede-eigenaar Erik Titulaer, die een fervent liefhebber van de Italiaanse keuken is, is weer eens op reis geweest en heeft daardoor veel inspiratie opgedaan.

Wethouder Jop Fackeldey heeft Erik geholpen in de keuken bij het bereiden van al het Italiaanse lekkers en heeft daarmee zijn bijdrage geleverd aan dit geslaagde culinaire festijn.

Wordt zeker herhaald!

Wethouder Fackeldey: ‘Toen ik door Guido Botter van Brasserie de Houtrib werd gevraagd om Chef Erik mee te helpen in de keuken heb ik onmiddellijk mijn agenda omgegooid en zijn vraag met JA beantwoord.

Als Wethouder van Economie en Toerisme vind ik het heel belangrijk dat de horeca gestimuleerd wordt om dergelijke leuke culinaire activiteiten te ontplooien waardoor er meer publiek komt. Ik droeg daar graag mijn steentje aan bij. Ik vond het heel erg leuk om in de keuken mee te mogen helpen en het eten was voortreffelijk’.