06-51770962
0320-260286

Wederom uitgeroepen tot leukste restaurant van Flevoland!

14 April, 2016 14:33

Het trotse personeel van Brasserie De Houtrib heeft dinsdag 26 november voor het tweede achtereenvolgende jaar de award voor leukste restaurant van Flevoland in ontvangst mogen nemen. De organisatie van ‘Het leukste restaurant van Nederland’ die de wedstrijd nu voor het tweede jaar organiseert reikt niet alleen de prijs uit voor het leukste restaurant van het land. Er wordt ook een verkiezing gehouden in de verschillende provincies. Dankzij de kiezers van Flevoland mag Brasserie De Houtrib deze titel ook voor het jaar 2013 achter haar naam zetten.

De formule van deze Brasserie is dat het voor iedereen toegankelijk is. Naast de scherp geprijsde voordeelmenu’s en tapaskaart kan men ook op hoger niveau dineren. Voordeel menu of niet, de gerechten worden met veel zorg en liefde bereid door het zeer complete en toegewijde keukenteam. En dat proef je. 
Naast het kwalitatief goede eten werd er ook op gastvrijheid hoog gescoord. De bedieningsmedewerkers van de Brasserie vinden hun werk leuk en dat brengen zij over. Hierdoor krijg je vanzelf een welkom gevoel en geeft het de avond net dat beetje extra. 
Naast de formule die erg goed schijnt te werken is er ook de uitstraling van het bedrijf. Wanneer je als gast binnenkomt valt de warme sfeer en het mooie uitzicht direct op. In de zomer is het ruime balkon met prachtig uitzicht op de haven een prima plek om te vertoeven. Ook in de winter is er geen reden om niet regelmatig een bezoek te brengen. Er wordt op een leuke manier gebruik gemaakt van de lange donkere dagen door de indeling en verlichting van het restaurant. Het wederom vernieuwde meubilair binnen maakt het af.
Naast het draaien van de “normale”avonden vinden er regelmatig feesten en partijen plaats. Van bruiloft tot nieuwjaarsborrel of familiediner. Ook kan er voor grotere groepen een speciaal (keuze) menu worden samengesteld zodat deze altijd aansluiten op de wensen van de gast. 
Kortom, het is niet voor niets dat dit veelzijdige bedrijf de award voor het tweede jaar op rij gewonnen heeft. Zij willen bij deze al hun gasten bedanken voor het stemmen en hopen ook aan de verwachtingen van het jaar 2014 te kunnen voldoen.