06-51770962
0320-260286

Ontdek & proef

In één van de bekendste havens van Lelystad geniet u van onze service en gastvrijheid en proeft u échte brasserie-gerechten.

Naast ons á la carte menu, kunt u ook kiezen voor onze Houtribmenu’s. Binnen deze unieke formule kunt u kiezen tussen verschillende hoofdgerechten. Het voorgerecht is inbegrepen net zoals een karaf wijn en een kopje koffie of thee. Zo weet u van tevoren welk bedrag u kwijt bent en wordt u niet geconfronteerd met verborgen kosten. Wel zo fijn, toch? 

Bent u niet zo’n grote eter, wilt u zelf uw menu samenstellen (buiten onze vastgestelde menu’s om), bent u allergisch voor bepaalde producten of hebt u andere speciale wensen? Laat het ons weten!

Flexibiliteit is ons belangrijkste ingrediënt, het is namelijk datgene wat ons onderscheidt van onze gewaardeerde collega’s. Wij hebben op het gebied van voeding en dietistiek genoeg kennis en expertise in huis om voor u bijzondere en overheerlijke gerechten samen te stellen. En het zal u niet verbazen, dat we dat ook nog eens bijzonder leuk vinden!

Bekijk ons menu