06-51770962
0320-260286

Catering op locatie

Wij leggen onze gasten graag in de watten of het nu bij ons in de haven of bij u op locatie is. Onze jarenlange ervaring in horeca en catering zorgt ervoor dat we er ook voor u kunnen zijn op feesten, partijen, congressen, recepties of andere gelegenheden op locatie.  

Denk hierbij aan bruiloften, een picknick aan boord van uw boot, broodjes voor tijdens een vergadering of een receptie. Het kan allemaal! Uw wensen vormen de basis van onze activiteiten bij u op locatie. Geef ze door en we maken er samen iets moois van!

Broodjesservice

Brasserie de Houtrib is de ideale cateraar voor belegde broodjes en salades. Wilt u broodjes van een hoge kwaliteit op uw kantoor, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer u ze een dag van tevoren bestelt, zorgen wij ervoor dat ze op het juiste tijdstip klaarstaan. Wilt u daar iets bij drinken, dan verzorgen wij dat natuurlijk ook!

Hapjes en salades

Hebt u thuis of bij uw bedrijf iets te vieren? Wij bieden u de ideale uitkomst. Brasserie de Houtrib verzorgt de catering voor u. Van hapjes tot complete barbecues.

Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen dat het voor u klaarstaat.

Catering aan boord

Wij bieden u de gelegenheid om heerlijk aan boord te kunnen eten. Of het nu gaat om een complete picknickmand, lunch of een diner met een heerlijk flesje wijn, Brasserie de Houtrib staat voor u klaar.

U kunt op iedere dag van de week een picknickmand reserveren. Graag 24 uur van te voren doorgeven wat uw wensen zijn.