06-51770962
0320-260286

Brasserie steunt inloophuis Passie in Lelystad!

14 April, 2016 14:28

Het bestuur en de vrijwilligers van het Inloophuis Passie willen ondersteuning bieden aan mensen die met kanker zijn geconfronteerd en alles wat hierdoor op hen afkomt. U kunt vrijblijvend het Inloophuis bezoeken voor een kopje koffie of thee en daarbij naar behoefte uw gedachten en vragen delen met onze vrijwilligers en lotgenoten. U kunt ook gewoon binnen lopen om uw verhaal te vertellen, zonder omhaal en zonder verder enige verplichting. De vrijwilligers van het inloophuis bieden een luisterend oor en regelmatig organiseren zij activiteiten en bijeenkomsten die kunnen variëren van creatieve ontspanning tot informatie specifiek gericht op uw behoeften. Het is onze intentie om u te ondersteunen in het moeilijke proces waar u in zit. Kanker heb je niet alleen maar samen, kanker heeft invloed op uw omgeving. Daarom zijn uw “naasten” (partner, vriendin, mantelzorger) ook van harte welkom.

Het inloophuis is vrijblijvend en zonder kosten te bezoeken. Tijdens de openingstijden zijn de vrijwilligers aanwezig om u te ontvangen.

Met dank aan Guido Botter en Erik Titulaer van Brasserie de Houtrib, is er een smakelijke actie bedacht.
Erik heeft een heerlijk Passie nagerecht bedacht dat komende periode op de menukaart zal staan van Brasserie de Houtrib. Indien u de heerlijke passie sorbet besteld, steunt u Inloophuis Passie.
Dus kom naar Brasserie Houtrib om heerlijk te genieten en daarbij ook het goede doel te steunen.

http://www.inloophuis-passie.nl/acties/