06-51770962
0320-260286

1ste editie Brasserie kookt met sterren geslaagd!

14 April, 2016 14:30

Donderdag 13 februari was het dan zover. De eerste editie van Brasserie de Houtrib kookt met sterren is een feit. En het was een succes!

De keuken brigade heeft, samen met sterren chef Paul van Staveren (voormalig eigenaar restaurant Sonoy), haar gasten een overheerlijk 7-gangen diner voorgeschoteld.

Bij iedere gang werd een bijbehorende wijn geschonken door Joeri Blaauboer (oud Reuchlin & Boelen)
Zowel de gerechten als de wijnen werden door beide heren benoemd en uitgelegd. Dit resulteerde in een prettige interactie tussen de gasten, chef en sommelier. Naast het heerlijke eten en de goede wijnen was ook de sfeer erg goed.

Het laagdrempelige karakter van de brasserie viel heel soepel samen met het sterren karakter van de gerechten en wijnen.

Al met al een zeer geslaagde avond en zeer voor herhaling vatbaar. De volgende editie wordt bekend gemaakt via de nieuwsbrief en site van de Brasserie.